Mënyra më e lehtë për të na kontaktuar është përmes formës së kontaktit.
Ju lutemi zgjidhni çështjen shqetësuese, kështu që ne mund ta shqyrtojmë kërkesën tuaj përkatëse dhe t’ju kthejmë përgjigje sa më shpejt të jetë e mundur.
Nëse dëshironi të flisni me një përfaqësues të shitjeve, shërbimi i klientit është i hapur nga e hëna në të shtunë, ora 08:30 – 20:30.
Faleminderit për interesimin tuaj! Ne do të jemi të lumtur t’i përgjigjemi çdo kërkese tuaj

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Dimo Center "Blv. “Zhan D'Ark"

+355 68 203 8870
info@dimo.al
Hënë / Shtunë 09:00 – 21:00

Dimo Center "Bllok Rr. “Vaso Pasha”

+355 68 203 8870
info@dimo.al
Hënë / Shtunë 09:00 – 21:00

KATEGORITË