Balsam Colore Vibrante, SUNSILK(200ML)

500 L

Në Stok

Nepermjet teknologjise Amino – Shield si dhe filtrave UV, balsami Sunsilk Colore Vibrante, rigjeneron fijet e demtuara si dhe ndihmon ne ruajtjen e ngjyres se flokut tuaj.

Balsam Colore Vibrante

Additional information

BRAND

LLOJI I FLOKUT

TIPI I PRODUKTIT

KATEGORITË

Balsam Colore Vibrante, SUNSILK(200ML)