Boje floku Excellence Crème 01 Ultra Light Natural Blonde, L’OREAL

1,200 L

Në gjëndje

Formuluar me Pro Keratin + Ceramide + Ionene G, L’oreal Excellence Creme ofron 100% mbulim (mbulim edhe te thinjave), mbron, ushqen, forcon dhe revitalizon flokun.

Additional information

BRAND

Vlerësim mund të bëjnë vetëm klientët e regjistruar që e kanë blerë këtë artikull.

VLERËSIME

Nuk ka ende vlerësime për këtë artikull.

KATEGORITË

Boje floku Excellence Crème 01 Ultra Light Natural Blonde, L’OREAL

Boje floku Excellence Crème 01 Ultra Light Natural Blonde, L’OREAL