Boje floku Excellence Crème 5.32 Solar Brown, L’OREAL

1,200 L

Në gjëndje

Formuluar me Pro Keratin + Ceramide + Ionene G, L’oreal Excellence Creme ofron 100% mbulim (mbulim edhe te thinjave), mbron, ushqen, forcon dhe revitalizon flokun.

Additional information

BRAND

Vlerësim mund të bëjnë vetëm klientët e regjistruar që e kanë blerë këtë artikull.

VLERËSIME

Nuk ka ende vlerësime për këtë artikull.

KATEGORITË

Boje floku Excellence Crème 5.32 Solar Brown, L’OREAL

Boje floku Excellence Crème 5.32 Solar Brown, L’OREAL