Boje floku Excellence Crème 8.1 Ash Blonde, L’OREAL

1,200 L

Në Stok

Formuluar me Pro Keratin + Ceramide + Ionene G, L’oreal Excellence Creme ofron 100% mbulim (mbulim edhe te thinjave), mbron, ushqen, forcon dhe revitalizon flokun.

Additional information

BRAND

KATEGORITË

Boje floku Excellence Crème 8.1 Ash Blonde, L'OREAL

Boje floku Excellence Crème 8.1 Ash Blonde, L'OREAL