Detergjent lares per pllakat, KLINEX (1L)

400 L

Në Stok

Jepini shtepise suaj freski dhe arome. Detergjent lares per pllakat, siperfaqet mozaik dhe melanin.
-Ideal per perdorim te perditshem
-Me arome limoni

Additional information

BRAND

PERMBAJTJA

KATEGORITË

Detergjent lares per pllakat, KLINEX (1L)