Detergjent rrobash ACTIVE CLEAN, SKIP (3.15Kg, 45 LARJE)

1,800 L

Në Stok

Larja e rrobave behet me e thjeshte dhe me e shpejt, me perdorimin e produkteve te markes lider SKIP. Permes teknologjise Enzime+system, detergjentet Skip eleminojne menjehere, cdo njolle te mbetur ne rrobat tuaja, duke ruajtur butesine dhe ngjyren. – I pershtashem per te gjitha rrobat.

Additional information

BRAND

LLOJI I RROBAVE

PERMBAJTJA

KATEGORITË

Detergjent rrobash ACTIVE CLEAN, SKIP (3.15Kg, 45 LARJE)