Detergjent rrobash PRODERM (1.679Kg, 23 LARJE)

1,800 L

Në Stok

Detergjentet lares Proderm jane krijuar posacerisht per rrobat e bebeve. Lekura e bebes eshte shume me e bute dhe e ndjeshme, prandaj dhe detergjentet lares te rrobave te tyre, duhet te jene specifik. – Testuar dermatologjikisht

Additional information

BRAND

LLOJI I RROBAVE

PERMBAJTJA

KATEGORITË

Detergjent rrobash PRODERM 1.679Kg, 23 LARJE)

Detergjent rrobash PRODERM (1.679Kg, 23 LARJE)