Detergjent rrobash PRODERM (2.8L, 40 LARJE)

2,500 L

Në Stok

Detergjentet lares Proderm jane krijuar posacerisht per rrobat e bebeve. Lekura e bebes eshte shume me e bute dhe e ndjeshme, prandaj dhe detergjentet lares te rrobave te tyre, duhet te jene specifik. – Testuar dermatologjikisht – I pershtatshem per larje ne makineri si dhe larje me dore

Additional information

BRAND

LLOJI I RROBAVE

PERMBAJTJA

KATEGORITË

Detergjent rrobash PRODERM (2.8L, 40 LARJE)