Detergjent rrobash SILK & WOOL, SKIP (1.25L, 25 LARJE)

1,000 L

Në Stok

Larja e rrobave behet me e thjeshte dhe me e shpejt, me perdorimin e produkteve te markes lider SKIP. Permes teknologjise Enzime+system, detergjentet Skip eleminojne menjehere, cdo njolle te mbetur ne rrobat tuaja, duke ruajtur butesine dhe ngjyren. – I pershtathem specifikisht per veshjet e leshta dhe te mendafshta.

Additional information

BRAND

LLOJI I RROBAVE

PERMBAJTJA

KATEGORITË

Detergjent rrobash SILK & WOOL, SKIP (1.25L, 25 LARJE)