Detergjent rrobash SPORT, SKIP (1.25L, 25 LARJE)

1,000 L

Në Stok

Larja e rrobave behet me e thjeshte dhe me e shpejt, me perdorimin e produkteve te markes lider SKIP. Permes teknologjise Enzime+system, detergjentet Skip eleminojne menjehere, cdo njolle te mbetur ne rrobat tuaja, duke ruajtur butesine dhe ngjyren. – I pershtatshem per rrobat sportive. Nepermjet formules Care Serum, veshjet sportive ruajne fleksibilitetin e duhur.

Additional information

BRAND

LLOJI I RROBAVE

PERMBAJTJA

KATEGORITË

Detergjent rrobash SPORT, SKIP (1.25L, 25 LARJE)

Detergjent rrobash SPORT, SKIP (1.25L, 25 LARJE)