Detergjent rrobash SPRING FRESH, SKIP (2.1L, 42 LARJE)

1,800 L

Në Stok

Larja e rrobave behet me e thjeshte dhe me e shpejt, me perdorimin e produkteve te markes lider SKIP. Permes teknologjise Enzime+system, detergjentet Skip eleminojne menjehere, cdo llonje te mbetur ne rrobat tuaja, duke ruajtur butesine dhe ngjyren. – I pershtatshem per rrobat me ngjyre

Additional information

BRAND

LLOJI I RROBAVE

PERMBAJTJA

KATEGORITË

Detergjent rrobash SPRING FRESH, SKIP (2.1L, 42 LARJE)