Detergjent rrobash Spring Fresh, SKIP ( 28 larje)

1,300 L

Në gjëndje

Larja e rrobave behet me e thjeshte dhe me e shpejt, me perdorimin e produkteve te markes lider SKIP. Permes teknologjise Enzime+system, detergjentet Skip eleminojne menjehere, cdo llonje te mbetur ne rrobat tuaja, duke ruajtur butesine dhe ngjyren. – I pershtatshem per rrobat me ngjyre

Additional information

BRAND

PERMBAJTJA

KATEGORITË

Detergjent rrobash Spring Fresh, SKIP ( 30 larje)

Detergjent rrobash Spring Fresh, SKIP ( 28 larje)