Detergjente dezinfektues TOTAL POWER, KLINEX

300 L

Në Stok

Klinex Total Protection mundeson dezinfektimin e tualetit, duke pastruar ne thellesi e duke I dhene arome freskie. – Lexoni etiketën dhe informacionin e produktit para përdorimit

SKU: 300000007 Categories: ,

Additional information

BRAND

PERMBAJTJA

KATEGORITË

Detergjente dezinfektues TOTAL POWER, KLINEX

Detergjente dezinfektues TOTAL POWER, KLINEX