Detergjente lares per pllakat, KLINEX (1L)

400 L

Në Stok

Jepini shtepise suaj freski dhe arome. Detergjent lares per siperfaqet parket.

SKU: 300000010 Categories: ,

Additional information

BRAND

PERMBAJTJA

KATEGORITË

Detergjente lares per pllakat, KLINEX (1L)