Detergjente zbardhues Ultra Protection Fresh, KLINEX (1250ML)

500 L

Në Stok

Klinex ofron dezinfektim dhe mbrojtje kunder mikrobeve, fale perberjes se saj me teknologjine unike dhe te certifikuar C-Tac. Neutralizon 99.9% te mikrobeve, viruseve dge baktereve. – Perdoret per siperfaqet e tualeteve dhe sobes. – Bazuar ne testet laboratorike

SKU: 300000006 Categories: ,

Additional information

BRAND

PERMBAJTJA

KATEGORITË

Detergjente zbardhues Ultra Protection Fresh, KLINEX (1250ML)