Furce dhembesh Anti-Plaque (Medium), AIM

400 L

Në Stok

Formula unike e produkteve Aim, vret te gjitha bakteret qe demtojne dhembet dhe mishin e dhembeve.

Additional information

BRAND

FORTESIA E FIJEVE

KATEGORITË

Furce dhembesh Anti-Plaque (Medium), AIM

Furce dhembesh Anti-Plaque (Medium), AIM