Furce dhembesh White Now (Medium), AIM

400 L

Në gjëndje

Formula unike e produkteve Aim, vret te gjitha bakteret qe demtojne dhembet dhe mishin e dhembeve.

Additional information

BRAND

Vlerësim mund të bëjnë vetëm klientët e regjistruar që e kanë blerë këtë artikull.

VLERËSIME

Nuk ka ende vlerësime për këtë artikull.

KATEGORITË

Furce dhembesh White Now (Medium), AIM