Krem mbrojtes ndaj diellit AGE BLOCK SPF 50, CARROTEN (50ML)

1,500 L

Në Stok

Age Block siguron mbrojtjen e fytyres ndaj rrezeve UVA, UVB dhe IR. Formula e Age Block, me faktor mbrojtes 50, eshte e perbere nga vitaminat A, E+C.
– E testuar dermatologjikisht

Additional information

BRAND

TIPI KREMIT

FAKTORI MBROJTES

KATEGORITË

Krem mbrojtes ndaj diellit AGE BLOCK SPF 50, CARROTEN (50ML)

Krem mbrojtes ndaj diellit AGE BLOCK SPF 50, CARROTEN (50ML)