Maske Colore Vibrante, SUNSILK (250ML)

700 L

Në gjëndje

Nepermjet teknologjise Amino – Shield si dhe filtrave UV, maska Sunsilk Colore Vibrante, rigjeneron fijet e demtuara si dhe ndihmon ne ruajtjen e ngjyres se flokut tuaj.

Additional information

BRAND

LLOJI I FLOKUT

Vlerësim mund të bëjnë vetëm klientët e regjistruar që e kanë blerë këtë artikull.

VLERËSIME

Nuk ka ende vlerësime për këtë artikull.

KATEGORITË

Maske Colore Vibrante, SUNSILK (250ML)