Maske Keratin, SUNSILK(250ML)

700 L

Në Stok

Sunsilk Keratin ushqen flokun e demtuar dhe e rigjeneron ate.

Additional information

BRAND

LLOJI I FLOKUT

TIPI I PRODUKTIT

KATEGORITË

Maske Keratin, SUNSILK(250ML)