Maske per floket Silver Hair Mask, Dalon Hairmony (500ml)

800 L

Në Stok

Maske profesionale qe ndihmon ne neutralizimin e tonaliteteve te verdha ne floket bjonde dhe platin. – E testuar dermatologjikisht

Additional information

LLOJI I FLOKUT

TIPI MASKES

KATEGORITË

Maske per floket Silver Hair Mask, Dalon Hairmony (500ml)