Paste dhembesh Herbal, Aim (75ml)

400 L

Në Stok

Formula unike e produkteve Aim, vret te gjitha bakteret qe demtojne dhembet dhe mishin e dhembeve. Dhembe te bardhe dhe te forte.

Additional information

BRAND

KATEGORITË

Paste dhembesh Herbal, Aim (75ml)

Paste dhembesh Herbal, Aim (75ml)