Paste dhembesh White Now, AIM (75ML)

400 L

Në Stok

Formula unike e produkteve Aim, vret te gjitha bakteret qe demtojne dhembet dhe mishin e dhembeve. Dhembe te bardhe dhe te ndritshem.

Additional information

BRAND

KATEGORITË

Paste dhembesh White Now, AIM (75ML)

Paste dhembesh White Now, AIM (75ML)