Sapun Coconut Milk, DOVE (100gr)

100 L

Në Stok

Kombinimi I scrub-it me 1/4 krem hidratues, eleminon qelizat e vdekura, pastron dhe rifreskon lekuren. Per shkak te formules qe e le lekuren e bute, Beauty Bar Cream eshte ideal per perdorim te perditshem. Me qumesht arre kokosi.

Additional information

BRAND

TIPI SAPUNIT

TEKSTURA

KATEGORITË

Sapun Coconut Milk, DOVE (100gr)