Sapun GENTLE EXFOLIATING, DOVE (100g)

100 L

Në Stok

Kombinimi i scrub-it me 1/4 krem hidratues, eleminon qelizat e vdekura, pastron dhe rifreskon lekuren. Per shkak te formules qe e le lekuren e bute, Beauty Bar Cream eshte ideal per perdorim te perditshem.

Additional information

BRAND

TIPI SAPUNIT

, ,

TEKSTURA

KATEGORITË

Sapun GENTLE EXFOLIATING, DOVE (100g)