Sapun likuid MAGICAL BEAUTY, LUX (400ML)

400 L

Në Stok

Sapun likuid me permbajtje te Fragrance Pearls TM, nga orkideja e zeze dhe vaj Juniper. Perkujdesi i duhur per duar te bukura dhe arome fantastike.

Additional information

BRAND

TIPI SAPUNIT

TEKSTURA

KATEGORITË

Sapun likuid MAGICAL BEAUTY, LUX (400ML)