Sapun likuid SECRET BLISS, LUX (400ML)

400 L

Në Stok

Sapun likuid me permbajtje te Fragrance Pearls TM, nga Violeta dhe vaj Elemi. Perkujdesi i duhur per duar te bukura dhe arome fantastike.

Additional information

BRAND

TIPI SAPUNIT

TEKSTURA

KATEGORITË

Sapun likuid SECRET BLISS, LUX (400ML)