Sapun SWEET EMBRACE, LUX (125g)

100 L

Në Stok

Sapun Lux me arome agrumesh dhe ekstrakt mjalti

Additional information

BRAND

TIPI SAPUNIT

,

TEKSTURA

KATEGORITË

sapun sweet embranceee

Sapun SWEET EMBRACE, LUX (125g)