Serum per fytyren Face Serum with Hyaluronic Acid, Dalon Prime (50ml)

1,500 L

Në Stok

Serum per fytyren me permbajtje acidi Hialuronik dhe oligosakaride. Formuluar per te hidratuar lekuren dhe per te ruajtur elasticitetin e saj. – I testuar dermatologjiksht

Additional information

TIPI SERUMIT

BRAND

KATEGORITË

Serum per fytyren Face Serum with Hyaluronic Acid, Dalon Prime (50ml)