Serum per fytyren Face Serum with Snail Venom, Dalon Prime (50ml)

2,500 L

Në Stok

Serum per fytyren me permbajtje te rreshires se kermillit, kolagen dhe acid hialuronik. Siguron hidratimin e lekures dhe rigjenerimin e saj, fale faktoreve kundrra-rrudhe.- I testuar dermatologjikisht

Additional information

TIPI SERUMIT

BRAND

KATEGORITË

Serum per fytyren Face Serum with Snail Venom, Dalon Prime (50ml)