Shampo/Balsam 2in1 Classic Care, PANTENE PRO-V (400ML)

500 L

Në Stok

Classic Care eshte perkujdesja klasike per floke te paster dhe te shendetshem

Additional information

BRAND

LLOJI I FLOKUT

,

TIPI I SHAMPOS

KATEGORITË

Shampo/Balsam 2in1 Classic Care, PANTENE PRO-V (400ML)