Shampo/Conditioner 2in1 Smooth & Sleek, PANTENE PRO-V (360ML)

500 L

Në Stok

Smooth & Sleek eshte ideal per floket qe kane tendence te elektriozohen si dhe ndihmon ne butesine e flokut

Additional information

BRAND

LLOJI I FLOKUT

,

TIPI I SHAMPOS

KATEGORITË

Shampo/Conditioner 2in1 Smooth & Sleek, PANTENE PRO-V (360ML)

Shampo/Conditioner 2in1 Smooth & Sleek, PANTENE PRO-V (360ML)