Shampo Detox Nutri Keratin, SUNSILK (400ML)

500 L

Në Stok

Sunsilk Nutri Keratin ushqen flokun e demtuar dhe e rigjeneron ate

Additional information

BRAND

LLOJI I FLOKUT

,

TIPI I SHAMPOS

KATEGORITË

Shampo Detox Nutri Keratin, SUNSILK (400ML)