Shampo Hair Shampoo Botox, Dainty (1000ml)

1,000 L

Në Stok

Shampo me permbajtje keratine, silk dhe proteina kolageni. Ndihmon ne ushqimin dhe rigjenerimin e flokut te demtuar. – E testuar dermatologjikisht – Ideale per perdorim te perditshem.

SKU: D005S Categories: , Tags: , ,

Additional information

BRAND

LLOJI I FLOKUT

TIPI I SHAMPOS

KATEGORITË

Shampo Hair Shampoo Botox, Dainty (1000ml)