Shampo Perfect Hydration, PANTENE PRO-V (360ML)

500 L

Në Stok

Perfect Hydration eshte shampoja e duhur per floke te hidratuar dhe te shendetshem

Additional information

BRAND

LLOJI I FLOKUT

TIPI I SHAMPOS

KATEGORITË

Shampo Perfect Hydration, PANTENE PRO-V (360ML)

Shampo Perfect Hydration, PANTENE PRO-V (360ML)