Shampo trupi DREAM DELIGHT, LUX (700ML)

600 L

Në Stok

Shampo ideale per perdorim te perditshem, me jasemin dhe vaj nga lulja e portokallit

Additional information

BRAND

TIPI I SHAMPOS

KATEGORITË

Placeholder

Shampo trupi DREAM DELIGHT, LUX (700ML)