Shampo trupi GO FRESH, DOVE (750ML)

600 L

Në Stok

Sekreti per nje lekure te lemuar e te paster.
Me shege dhe limon

Additional information

BRAND

TIPI I SHAMPOS

KATEGORITË

Shampo trupi GO FRESH, DOVE (750ML)