Shampo trupi Secret Bliss, LUX (700ML)

600 L

Në Stok

LUX Secret Bliss eshte e perbere me Fragrance Pearls TM, nga Viola egjiptiane dhe vaj Elemi

Additional information

BRAND

TIPI I SHAMPOS

KATEGORITË

Shampo trupi Secret Bliss, LUX (700ML)