Shampo trupi Secret Embrace, LUX (700ML)

600 L

Në Stok

LUX Secret Embrace eshte e perbere me Fragrance Pearls TM; nga lule Pasioni dhe vajit te Vaniljes.

Additional information

BRAND

TIPI I SHAMPOS

KATEGORITË

Shampo trupi Secret Embrace, LUX (700ML)