Shampo trupi SOFT TOUCH, LUX (700ML)

600 L

Në Stok

LUX Soft Touch me permbajtje te SilkEssence TM; dhe trendafil Francez, do te ruaje butesine e lekures suaj.

Additional information

BRAND

TIPI I SHAMPOS

KATEGORITË

Shampo trupi SOFT TOUCH, LUX (700ML)