Shampo Youth Protect 7, PANTENE PRO-V (360ML)

500 L

Në Stok

Youth Protect 7 siguron permbushjen e 7 nevojave te flokut tuaj: dendesi, butesi, shkelqim, ushqyerje, rigjenerim/ rikuperim si dhe fortesi

Additional information

BRAND

LLOJI I FLOKUT

,

TIPI I SHAMPOS

KATEGORITË

Shampo Youth Protect 7, PANTENE PRO-V (360ML)