Shkum rroje COCOA BUTTER, NOXZEMA (300ML)

500 L

Në Stok

Mbron lekuren, si dhe siguron lekure te bute dhe te lemuar.
-E testuar dermatologjikisht

Additional information

BRAND

TIPI I PRODUKTIT

KATEGORITË

Shkum rroje COCOA BUTTER, NOXZEMA (300ML)