Shkume per floket RICCI NATURALI, PANTENE (PRO-V) 200ML

500 L

Në Stok

Definon dhe mundeson me teper volum per kacurrelat tuaja.

Additional information

BRAND

LLOJI I FLOKUT

TIPI I PRODUKTIT

KATEGORITË

Shkume per floket RICCI NATURALI, PANTENE (PRO-V) 200ML