Shkume rroje PROTECTIVE SHAVE CLASSIC, NOXZEMA (300ml)

500 L

Në Stok

Mbron lekuren, e le ate te bute dhe te lemuar. – E testuar dermatologjikisht –

Additional information

BRAND

TIPI I PRODUKTIT

KATEGORITË

Shkume rroje PROTECTIVE SHAVE CLASSIC, NOXZEMA (300ml)