Vaj Almond Oil, Dalon Natura (200ml)

1,000 L

Në Stok

Vaj me bajame, me permbajtje te vitaminave, A, E dhe B.

I pershtatshem per aplikim ne trup dhe ne floke gjithashtu.

I testuar dermatologjikisht

Additional information

BRAND

KATEGORITË

Vaj Almond Oil, Dalon Natura (200ml)