Vaj Aloe Vera Oil, Dalon Natura (200ml)

1,200 L

Në Stok

Vaj me permbajtje Aloe Vera dhe vitamina, ndihmon ne rigjenerimin e lekures.

I pershtatshem per te gjitha lekurat

I testuar dermatologjikisht

Additional information

BRAND

KATEGORITË

Vaj Aloe Vera Oil, Dalon Natura (200ml)