Vaj Castor Oil, Dalon Natura (200ml)

1,200 L

Në Stok

Vaj kastori me permbajtje te vitames E dhe acideve yndyrore (fatty acids), qe ndihmojne ne forcimin e flokeve, vetullave dhe qerpikeve.

I pershtatshem per te gjithe tipet e flokeve.

I testuar dermatologjikisht

Aplikimi: Aplikoni produktin ne floke, vetulla dhe qerpike, duke shmangur kontaktin e drejteperdrejte me syrin.

 

SKU: D004HS Categories: , Tags: , , , ,

Additional information

BRAND

KATEGORITË

Vaj Castor Oil, Dalon Natura (200ml)