Vaj Eucalyptus Oil, Dalon Natura (200ml)

1,200 L

Në Stok

Vaj me lulen eukalipt, vitamin E dhe perberes antioksidant, ka veti freskuese dhe anti-inflamatore.

I testuar dermatologjikisht.

I pershtatshem per te gjithe tipet e lekurave.

Additional information

BRAND

KATEGORITË

Vaj Eucalyptus Oil, Dalon Natura (200ml)