Vaj Saint John’s Wart Oil, Dalon Natura (200ml)

1,200 L

Në Stok

Vaj per trupin, i pasur me flavonoide, vitamin E dhe perberes me veti antioksiduese, qetesuese dhe anti-irrituese.

I pershtatshem per te gjitha lekurat.

I testuar dermatologjikisht.

 

Additional information

BRAND

KATEGORITË

Vaj Saint John's Wart Oil, Dalon Natura (200ml)